Despre noi

La fel ca si celelalte firme ale NEI HOLDING, NEI Fashion Style promoveaza profesionalismul, promptitudinea si orientarea catre cerintele clientui.

NEI Fashion Style se adreseaza atat productiei de serie, pornind de la echipamentele pentru firmele de paza si protectie, echipamente de lucru, uniforme medicale, halate, echipamente pentru HORECA, salopete service auto, echipament sportiv personalizat pentru cluburi sportive, cat si productia la comanda si oferta de solutii 100% personalizate.

Datorita tehnologiei de ultima generatie (masini de cusut marca Brother), echipamentul pentru inscriptionare realizata prin transfer termic, care respecta si promoveaza cerintele tehnice impuse de Unitatea Europeana si cele mai inalte standarde, NEI Fashion Style se situeaza, inca de la deschiderea sa in anul 2014,  in topul 100 al companiilor cu acest obiect de activitate din Romania.

NEI Fashion Style – Fabrica de confectii – Comuna Petrachioaia
Adresa: Soseaua Afumati nr. 14, Comuna Petrachioaia, Judetul Ilfov
Telefon: +4 021 361 74 18


Madalina Ionita

Administrator
Director General NEI Fashion

Mobil: +4 0732 404 442
E-mail: madalina.ionita@neifashion.ro


Florentina Neicu

Presedinte executiv NEI Holding

florentina.neicu@neiholding.ro


NEI Fashion , alături de NEI Medica AsistNei Divizia de Securitate, NEI Fire Protection, NEI Management Consulting – Cabinet de avocat “Mirela Dumitrescu”, Compania de detectivi NEI, , NEI Electric Distribuţie, NEI Pandorra, Nei Technics & Strategies şi Alfatrust S.A. formează NEI HOLDING, având ca idee centrală pasiunea pentru diversitate şi implicit dezvoltare multilaterală, bazându-se strict pe un capital 100% românesc.